Sunday, May 13, 2012

Weekend yg sangat puas

Assalamualaikum....

weekend kali ni tak kluar ke mana-mana pun... Dapat berehat kat rumah puas2.. dapat mengemas rumah pula bersungguh-sungguh.. sampai licin lantai.. jarang dapat pluang macam ni... kalau tak weekend mesti ada je program..

ada satu sudut dalam rumah kite ni dah lama x sentuh...berhabuk tebal!
tabahkan hati, rajinkan diri..mengelap dengan suka hati...hehe..

sepatutnya bagi penggemar deco english style macam kite kena rajin..tapi...yela engish style kan biasanya banyak benda2 kecik... tu la yg memerangkap habuk

haaaa tu dia..melekattt

takpe2...jap lagi berkilat la ye...

macam2 khazanah ada...

haaaa kan dah berkilat tu... 

lagi...lagi...lagi...

sudut yang menenangkan jiwa kite...

pasni kena lebih rajin ye SALMIZA... jangan malas2...nt waktu ramadhan lagi la tak larat nak buat skali gus...

Bye bye seindah suria

18 comments:

  1. aah...samela kita...asal mood rajin baru nak lap2 brg2 hiasan ;0...kalau tak mmg berabuk je tu...:)...tp disebabkan kite minat redha je la hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu dah minat x blh buat apa kan amy...:-) terpaksa jgk..

      Delete
  2. haha.. suka brg kck2 tp lbh baik dok dlm almari kaca. ank2 akak ni lasak. ltk kt luar alamatnya entah ke mana hilangnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg dlm almari kaca pun ada gak kak...hehe lain n3 plk ye...:-) yg kt luar ni yg murah2 aje..

      Delete
  3. waaau rajinnya mengemas...mummy memang minat english tapi bila part nak buang habuk ni lah yang bercinta sangat-sangat...namum apakandaya dek kerana minta kena gak gagahkan diri kkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumah mummy cantik2 deconya...jeles tau kite..
      Jahat sgt habuk2 ni kan...mcm kata mummy, bercinta nak mengelap..belek satu2..:-)

      Delete
  4. rajinnye.... sedap mata memandang...cuba utk rajin...
    walaupun takde deco2 menarik begitu..yg penting umah kemas, kalo serabut je... rase cam stress la... ehhehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni terpaksa merajinkan diri emme.. Klu tak lg tebal nk kena kikis plk nt...hihi:-)

      Delete
  5. sbb tu rumah mama brg hiasan yg kecik2 smeua dah simpan or masuk almari...sbb malas nk mengelap....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite blom jemu lg mama... Lgpun slagi opal x usik, biar aje kt situ...:-)

      Delete
  6. tebal habuk nampak....wakakkakakakka....kalau malas lap, kasi basuh je kuikuikuikui......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la...ketebalan habuk sama dgn kemalasan orgnya...hahaha
      Basuh lg la bertambah kerja cik kak oii...

      Delete
  7. wah cantiknya.. tingin gak nk wat sudut macam ni.. tp bila memikirkan heroes yg lasak sgt tuh.. pendam jelah niat tu kt hati.. tunggu diorg beso sket.. hehe..

    dear, sori nk komen sket.. blh x disablekan word verification tuh.. panjang sgt susah nk komen.. hiks.. sori ye sbb tegur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite mmg latih opal dr kecik...so smpi skrg dia mmg x sentuh brg2 hiasan ni..:)

      owh yeke, pnjg eh.. x prasan la plk...hihi

      Delete
  8. Rupanya rmi kwn2 blog yg minat eng deco :-) sal dok kuaters ke rumah sendiri? Cantik deco rumah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuaters... nt pindah rumah sndr jenuh la nak kemas brg kecik2...:)

      Delete
  9. Assalam..akak pun antara peminat hiasan english..dan akak pun antara yg agk " rajin" nak lap habuk2 tu..huhu.By the way..cantik2nya hiasan..:)..i like

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak...hiasan murah2 je tu...:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...