Thursday, May 17, 2012

Dinner a.k.a Berbuka Puasa

Assalamualaikum...

Hari ni berpuasa lagi...jangan ditanya berapa hari lagi nak ganti puasa..
ni padahnya lambat2 menggantikn puasa..huhuhu.. buat n3 sementara tggu azan kedengaran..

Tekak terasa nak berbuka dgn set McD... pastu kirim dekat asben suruh beli...
(ala terbalik lagi gambar...)

ada ayam goreng, fries, big n' taste, chicken porridge dan yang best  chicken foldover...
Dah dua kali makan sejak foldover keluar..
Fuhhhh memang sedap!

" Dah la tu...dah azan..." kata asben..
hehe

Bye bye seindah suria

14 comments:

  1. hehe... sedap sgt menaip kan dh kena tgur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kdg2 mmg ralit dpn laptop...

      Delete
  2. Salam Salmiza, puasa lagi ke ari ni? Saya lom ganti puasa lagi, huhuhuh...bile dlm keadaan begini lapar mengatasi segalanya, ade petua tak camne nk kurangkan rasa lapar?boleh ke? saya prefer daging dari ayam, so, saya suke prosperity burger yg daging la, ayam tak mo!
    foldover ayam kan? mmg tak teringin lak nak cuba...
    hihihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada org 'dlm' mmg mcm tu...hihi...sntisa lapar.. Biasanya klu gtu, jgn mkn byk dlm 1 ms tp sikit2 then kerap.. Ntah ek..tp klu dah niat puasa insyAllah blh tahan perut tu..
      Kite pun pgemar tegar daging..tp try la fldver ni...sedap jgk...

      Delete
  3. buka pose mkn mcd ek... bestnya..

    smlm sy pose gak.. br ganti 2 hari.. byk ari lg ni..hihiii

    tp smlm bk pose mkn ns tomato je :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekak rs nak mkn mcD smlm....
      hari guru lps br je mkn ns tomato..hihi :)

      Delete
  4. percaya tak?
    tak pernmah lg makan chicken foldover tu...
    hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utk thn ni...baru jgk kluar..
      Try la mama..macam kebab...

      Delete
  5. chicken foldover feberet sis~ tak try pon lagi nih.. hujung blan nanti laaa.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe selagi ada...meh g ujung bln plk...time cuti sek plk tu...yahooo

      Delete
  6. nak mcD jugak.. dr hari tu nk mkn x pegi2 lg nih.. tp kiter nk mkn quater pounder.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Quater pounder pun fav kite gak...
      Ish...mmg semua suka la....hihi

      Delete
  7. huk huk huk utang pose den byk lagi la

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...