Monday, May 14, 2012

My 1st ANNIVERSARY blog!!!!!!

Selamat Petang....

wwwwuuuupppsss!!!
baru teringat satu perkara, rupa2nya hari ni genap blog 
Qaliff Qaseh Seindah Suria
ni setahun... ni sebenarnya blog kedua kite.. blog pertama tu macam takde arah tuju... rencam sangat..
so tutup aje..

Semua orang menulis mesti ada matlamat kan...saje2 menulis pun kira matlamat jgk la tu..last2 nt dah tua blh tengok blk apa yang dok dimerapukan dalam blog tu..

Semoga blog ni kekal... jgn diremovekan lagi  ye cik google macam hari tu... 
menangisssssss!..

Menulis hanya untuk kepuasan hati...
BUKAN MENCARI POPULARITI
BUKAN MENGGALI KEKAYAAN
BUKAN MENGEJAR TRAFIK
TIDAK BERSEDIH KALAU FOLLOWER SIKIT

" hanya untuk kepuasan hati dan dapat kawan adalah satu BONUS...:) "



BYE BYE SEINDAH SURIA

32 comments:

  1. Replies
    1. tq...:)
      lama menghilang teacher? puas bercuti?hehe

      Delete
  2. happy anniversary day buat blog comel ni..
    smoga trus menulis kngan di sini..
    btl tu..menulis utk kpuasan diri..bkn krn populariti atau apa2 pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq lya..
      ye...kite menulis utk kenangan di hari tua kan?..:)

      Delete
  3. terukan menulis n hepi anniversary 4ur blog.

    ReplyDelete
  4. tahnia kak.... bl opal dah pandai baca... srh die baca blog akk ne tau...byk benda die kene tau...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyAllah klu pnjg umur....
      takut opal gelak je nt..maklum la anak zaman moden...:)

      Delete
  5. kalau nak kekal lama kena minat... penah ila try tak update belog tapi 3 hari je btahan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sejak dah ada anak ni ada modal nak buat n3...suka jadikan kenangan...dulu pny blog ms zaman2 xde cerita..hehe

      Delete
  6. HEPPI BESDAY BLOG! hehee
    Dgn berblog ni lah dpt kenal ramai kawan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah mama...klu ikhlas mesti ada yg suka berkwn..
      Tq...:)

      Delete
  7. " hanya untuk kepuasan hati dan dapat kawan adalah satu BONUS...:) "

    ayat atas ni mmg tepat..
    majulah kita utk blog...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ek eh.ada jgk yg stju...hehe
      btl la za... Suka2 je kan tulis blog ni...

      Delete
  8. tahniah dh setahun.sy baru je setahun jagung..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe...usia bkn penentu 'bestnya' sesuatu blog itu...:)

      Delete
  9. Alahai kakak terlewat sehari Miza... Tahniah dah setahun blog bernyawa dipersada maya. Moga terus hebat disamping membolehkan ukhuwah sesama kita terjalin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe la k.zakie...kite pun br publish mlm td...br teringat...
      Moga sesama kita akn btambah akrab..:)

      Delete
  10. Salam salmiza...Blm trlewat k.atie nk ucapkn Happy anniversary blog.,Semoga pengisianya semaki mantap & makin rajin menulis..bkn cam k.atie ni :D

    HAPPY MOTHER DAY gak tuk anis...

    ReplyDelete
  11. teruskan berblog ye.....aku pun sama, blog syok sendiri aje...tgk2 eh ada org komen la wakakkakakakakakakkaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dpt kawan baru tu yg best...kp in touch k...:)

      Delete
  12. dapat side income dr nuffnang pon bonus jugak kan~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog kite ni jauh pggang dr api la sis..:)

      Delete
  13. hepi anniversary.. semoga hepi2 berblog.. sama la kiter.. berblog sekadar suka2 jer utk ingatan di kemudian hari kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ct... Kmdian hari nt dpt imbau blk...

      Delete
  14. hepi 1st aniversary my dear Salmiza, pas ni pasti ramai followers... blog skadar suke2 kan, same la saya pun...
    hehehe~

    ReplyDelete
  15. happy anniversary..
    salam kenal dan terima kasih sudi singgah..
    kak pun mula2 macam tu..
    konon2 diari utk kita..rupa2nya ada yg sudi membaca..
    bersemangat lak lepas tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak anim..
      betul la..bila ada pembaca yg komen jd bersmgt plk nak tambah n3 kan...:)

      Delete
  16. akak punya blog dah berapa tahun pun dah tak ingat. kena check balik ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...