Wednesday, May 16, 2012

Hari Guru datang lagi

Assalamualaikum...

Tahun ni baru tahun ke 6 kite mengajar..tapi dah rasa banyak sgt benda yang kita lalui..
maklum la alam persekolahan skrg tak sama dgn dulu...
anak2 makin advance..cikgu makin berumur... tak terkejar...

boleh katakan 70% blogger2 buat n3 pasal Hari Guru hari ni...
so, kite nak share apa yg kite nak bagi pada en.asben..
buat sendiri wish card ni...baru la puas hati kan.. sejak dr dulu lagi kalau nak bagi kad kat asben mesti buat sendiri..walau hasilnya x seberapa tp sentimental value tu yang penting..

mintak kotak tak pakai dari Koperasi sekolah..


kena gantung kad ni..nak suruh asben gantung kt bilik guru

suprise utk asben... pendrive 8Gb, FM hari guru, tpt letak pensil hari guru
(eh terbalik plak, ah biar ar..hehe)

tarrrraaa dah siap bgkus... 
projek dilakukan di sekolah.. kalau kt rumah x best ler..tak suprise!

mOga2 dia suka..:)

Ooooppss, SELAMAT HARI GURU BUAT BLOGGER2 GURU..
selamat menjalankan tanggungjawab dengan ikhlas..

Bye bye seindah suria

24 comments:

  1. Alalalala sweetnya!! Kitorang x penah plak bg hadiah to each other sempena hari guru huhu.. Gud idea ni. Pjg umur tggu next year lar plak hehe.. Btw Happy Teachers Day to you sal!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la....mesti feeling lain pny..
      Tq hepi besday to u too

      Delete
  2. comel la...
    =)
    selamat hari guru buat semua warga pendidik =)

    ReplyDelete
  3. okay la tu. kreatif. akak pun suka jugak buat kad tp kalau mood malas tu beli je. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kite x penah beli kad..klu mls terus x bg..

      Delete
  4. Selamat hari guru buat Sal dan suami....

    ReplyDelete
  5. selamat hari guru utk ko dan suami ye! enjoy ur day!

    ReplyDelete
  6. uittt kretif sungguh cikgu nehh...chantek..!!
    terharu la nanti en somi dapat hadiah dari wife yang kretif nehh..

    Selamat hari guru dik dan untuk semua yang bernama guru..tanpa kalian hidup pasti tak berilmu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis... betul tekaan sis...asben mmg terharu..:)

      Delete
  7. waaahhhh... kagum sis tengok.. kad buat sendirik tuh mmg best!! kreatif sgt..:)

    selamat hari guru buat Sal dan suami..:)

    ReplyDelete
  8. Salmiza cikgu?
    Selamat hari cikgu!
    wah! kreatif la...
    suke saya tgk...

    ReplyDelete
  9. selamat hari guru sis..
    cantik hadiah tuh.. kreatif.. :)

    ReplyDelete
  10. selamat ari guru umi opal!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik td bukan dah wish ke cik lin...heeee

      Delete
  11. selamat hari guru.for both of u...suami isteri guru ya...anak mesti cerdik ni :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari guru. tq follow saya. saya follow awak gak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...