Friday, May 11, 2012

Chicken Ninja

Assalamualaikum...

bila boring, bosan mula la main game...saje release tension..
sekurang2nya keluar sket dr dunia sibuk bekerja, ngumpat2, borak kosong
pernah main game ni tak?...yee CHICKEN NINJA!

comel je ayam tu..kalau mati nt siap ada bunyi..kokkokkok

ayam tu kena mkn buah tu, bertelur dan kumpul duit skali


kadang2 main game budak2 kecik lagi seronok dr dok pikir penat2 game dewasa..
tambah tension...

p/s : yang pakai Android boleh la donlod..free aje..eh, x pasti plak Apple ada tak game ni..

Bye bye seindah suria

6 comments:

  1. leh tak donlod kat pc....guna hp cabuk je....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak pc?...x pasti la mama..hihi

      Delete
  2. ada download tp cam hanmpeh je nak main. dh tekan up pun dilanggarnya benda2 yg kita tak srh langgar. serabut. huhuhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...