Wednesday, June 27, 2012

Kisah mangkuk kertas Ferrero Rocher

Di n3 goodies bag lepas ada kite nyatakan nak buat sesuatu dgn mangkuk kertas ferrero rocher yg banyak tu..
Sebenarnya segan...bukan kreatif sgt pun..
tampal2 aje...simple...
sebab nampak mangkuk kertas tu cantik..sayang nak buang..

mangkuk kertas tu kite leperkan..

nak tampal kt buku rekod mengajar kite ni yang nampak plain aje..

hasilnya... tampal kat sisi buku... kiri buku rekod..

kanan buku rekod...

haa kan simple je...malu tau nak tunjuk sbnarnya... tp komen kawan2 mtk tunjukkan hasil...so kite tak nak hampakan permintaan kawan2...:p

Bye bye seindah suria

23 comments:

  1. kreatif, tu yang penting. saya suka. klu saya cikgu seni dah bagi markah kreatif nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe fiza...dpt markah lbh la ni...

      Delete
  2. yang penting cantik pada pandangan mata kita. hehehe... suka dgn idea kreatif ni.

    ReplyDelete
  3. sangat cantik dan kreatif.i like

    ReplyDelete
  4. hehehe.. cantik plak hasilnye.. simple tapi kemas.. kalo cam nih punye buku rekod.. mesti rajin nak nak tulis report kan~ penaik semangat jugak tuh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha klaka...yg dlm2 tu tgk mood...kdg ok kdg tak ok...

      Delete
  5. wahhhh kan comel tu...nk malu penyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo org kutuk sal jawap je ~ "Ade aku kesah?? " heheeee

      Delete
  6. Kelass ko Maria...
    APC ni....
    Nanti kak su naik sek....kak su tiru...
    Ngeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak jmp jgk blog kite eh kak su...haha xleh nak rahsia..
      APC mendenye...mimpi pon tak...huhu

      Delete
  7. hrmm..bgus kak guna bahan terbuang ni kn??-_-*

    ReplyDelete
  8. Nk tiru..! sangat cantek.. Tu awak guna kertas warna warni ke atau awk warnakan dgn pencil color?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...