Sunday, June 10, 2012

car seat dan pampers..

Selamat petang...




ni namanya prasan baby lagi....
dah lama kite simpan car seat ni bawah katil..
tp boleh plk si opal ni nampak pastu dia keluarkan..
minta susu, habis susu sebotol tertido pulak..
badan tu dah terlebih2 dah..

p/s : owh ye..dlm seminggu waktu cuti sek ni kite ambik pluang mengajar opal tak pakai pampers..
Alhamdulillah.. takde la menguji kesabaran sgt..'terlepas' tu perkara biasa kan..
hari ni 10Jun2012.. CUMA sekali je 'terlepas'..
yang lain semua dalam toilet... syukur sgt..

Perasaan seorang IBU melihat anaknya dah semakin 'bujang' sebab dah pakai spender..hehe.. sgt BEST!!
ALHAMDULILLAH sekali lagi..

4 comments:

  1. Comelyer opal... geram cik lin tgk... rindu kat opal...2 minggu x jmp...Dah semakin bujang, opal jgn malu2 tau...pas ne leh ngorat aweks...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni dah naik...blh la jmp cik lin...

      Delete
  2. alololo chomelnyaa baby besoo ni...hehee
    tu tidoo betul ke..eksyen je tu...


    ada lah komen sal mama publish...
    semua komen mesti mama publishnyaa...
    asalkan komen yg elok2....hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tido betul la mama..:)
      lepas je abis susu sebotol dia tdo...tp tu mesti ngantuk sgt,,klu tak belum tentu dia td dlm tu..

      hehe..ada eh..sbb rasa dah taip tp x kluar..maybe intenet down kot tp kite x prasan,ingat dah send komen..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...