Saturday, April 14, 2012

TRIPLE SENSATION PIZZA

Selamat Pagi....

Semalam jalan2 cari makan...dah lama teringin nak makan Subway..tp tup2 sampai aje Subway si opal tak nak masuk..maka pujuk la die makan pizza.. Kata asben, boleh jgk..kite rasa pizza yg baru tu..

So kami pun pilih la menu Triple Sensation Pizza 1 ni.. Add on Sensation Platter..yg kaya dgn cheese tu...yummy!



Disebabkan menu yg kami pilih lebih dr $20 so kami dpt FREE set kids eat ni... Ayah opal pilih Kids Chicken Pineapple Pizza..(pizza saiz personal + air soya)... Fuh larat ke abis?


Bread Garlic.... Cecah dgn mashroom soup... Fuyoooo licin kami sapu...


Yeah ini la dia. ?...dah sampai pun....



Opal punya Chicken Pineapple Pizza



Sensation Platter...


Akhirnya kami tewas...tak boleh abiskan menu yg banyak itu.... Jawabnya jadi macam ni...



Aksi2 ayah dan si opal... Layan aje...







Bye bye seindah suria

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. sedapppnyaa...2 makanan yg nak sgt makan skrg ni...pizza dgn kepciii....lama rs tak makan hehee

    ReplyDelete
  2. waa bestnya
    akk je lum merasa nie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-).... Blh tahan marbeles tau kak...

      Delete
  3. Belum cuba lg Opal punya Chicken Pineapple Pizza tu,mesti sedapkan....
    salam kenal dr kak Nurul dan follow sini yea.

    ReplyDelete
  4. sedapnye~ lama x pekena pizza! rindu pada sup cendawan..

    sweetnye 2 beranak bergurau..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. emmm sedap kan sup die...
      gitu la kalau dorang bergurau...bahaya main pisau..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...