Monday, April 30, 2012

Bantal bucukkkkk


Assalamualaikum...

Kelaziman anak2 kecil mesti ada benda2/barang untuk digentel ek...
macam jgk si opal ni..kalau nak susu, nak tdo mesti ada bantal peluknya..
tapi bukan bantal biasa tu..ala2bear jgk kot agaknya tu..

ada 3...semua mesti ada br boleh tdo.. kite bg nama doly,dola,doty


18 comments:

  1. comelnya doly, dola & doty tu,patutlah Qaliff nyenyak tido....

    ReplyDelete
    Replies
    1. X nyenyak jgk kak...opal ni jns byk kl berjaga bile tdo...:-)

      Delete
  2. Amboi... sedapnya dia tidur mengulek bantal kesayangan dia..:)

    ReplyDelete
  3. nak tido mesti ada teman yee..
    comeynyee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah...pastu cari plk ketiak ummi..:-)

      Delete
  4. alolo comelnya.. anak kiter yg 1st je ader bantal busuk.. yg adik memang x mo ajar.. susah klu nk ke mana2 kena bwk bantal busuknya.. dh beso nih baru ok sket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe la...tp comel bdk kecik bwk bantal busuk ni...hehe...cuma jgn smpi ke tadika la plk...ssh nt..

      Delete
  5. my 1st son suka gentel hujung sapu tgn since dia baby lg. setiap kali nak tido mesti kena ada sapu tgn. my 2nd son lg parah dia bfd baby so faham2 jer lar apa yg dia suka gentel smpi skrang huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha zim...ygtu x dapek den nak nolong!!..

      Delete
  6. jgnkan anak2..akak yg dah tua ni pun tido tetap nk peluk bantal bucuk gak hihi..tp takdelah bwk sampai gi jln2 mana2.

    ReplyDelete
  7. hehehhehehe anak aku pun ada bear utk buat tido, sampaikan turun kat adik dia, pas tu gado berebut bear tu, padahal byk bear lain yang ada, last2 aku simpan dlm bilik stor, puas hati dua2 tak dapat hahahahhahaha.....cumanya dua2 nak tido cium saputangan tapi yang jenis fabrik tuala.....tak kisahlah tukar2, janji fabriknya jenis kain tuala hahahahhahahahhaha dia panggil kain tu ngan nama busuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu dorg nak tukar2 sptgn takpe...jgn satu je..naya!

      Delete
  8. sangat2lah bamm bammnya gerammmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini dah susut sket tau masya...:-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...