Tuesday, April 17, 2012

[ 18sx ]






Tak pergi taman tema air, main kt rumah pun jadi la... Kolam plastik ni mmg tggl aje kt rumah mak, ruang besar... Kalau kt quarters kite mane la ada ruang..

Bye bye seindah suria

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. oit sexy! hehe..
    since anak2 sy x sihat ni dah lama x bg diorang mandi kat instant pool mcm ni. terperap jer lar pool tu huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok la tu..bg dorg sihat betul2...:-)

      Delete
  2. waaahhh.. sonoknye opal verenang!! nak joint boleh x???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulehhhh...lg 10 pun muat nih...:-)

      Delete
  3. wah2 .. seksiiiiiiiii eekkeke ;)

    ReplyDelete
  4. tajuk gempak nih:)

    kitorang yang duduk rumah atas angin ni alamat balik kampung jer la boleh nak berendam macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la...tggu blk kg aje blh berpluang mcm ni...:-)

      Delete
  5. abahnya ada beli kolam bln lepas. ada la mandi 34 kali. lepas tu tak ada dah sbb sekarang ni cuaca tak menentu. kalau panas tu panas je. nak mandi kat luar pulak tu. kesian kaalu kena panas kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis...cuaca x menentu skrg... Tp opal sy bg main, atasnya ada awning...so redup...:-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...