Wednesday, April 25, 2012

Hari ini hari RABU iaitu hari gaji

Dah gaji nih..byk ler n3 kawan2 pasal gaji hari ni...:-)

Kite plk masih berfikir tunggakan ni nak beli apa eh...blm terfikir..x beli pun x blh jgk..kang abis gitu aje x nampak barang..

Apa eh...

Apa eh...

Apa eh...

Apa eh...

posted from Bloggeroid

18 comments:

  1. Apa kata belanja kakak haha... kakak belum gaji lagi nie..

    ReplyDelete
  2. Saya sukung cadangan Kakzakie :)
    Saya pun lom gaji nih....ekekee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh jagau nak jgk....buleh...buleh...buleh...:-)

      Delete
  3. betul gak tu, kena beli sesuatu sblm duit tu abis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila shoping online xde la asben bising..sbb x nmpk..kena cpt2 nih...

      Delete
  4. Sal x tahu nak beli apa ke,kasi kak Nurul boleh uruskan kita shopping....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe k.nurul, sy blom kaya lagi la...:-)

      Delete
  5. mcm2 bule beli sal....
    dlm kepala gee ni semua benda nak..
    tp ongkosnyaa plak tak cukup hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi blanja ikut kmampuan...sal pun byk gak kos lepas...:-)

      Delete
  6. eh.. tak tau nak buat ape ke ngan duit tu??? haaaaa.. bagi kat sis.. sis banyak senarai nak beli nih.. duit jek yang tak de..mueheheehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ishhhh jgn la duit xde sis...nt merajuk duit tu nak dtg...:-)

      Delete
  7. beli la sesuatu yg kitre berkenankan..dah penat berkerja tu apa salahnya beli untuk diri sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...sekurang2nya penat lelah terbalas...cuma blom terfikir lg nak beli apa...:-)

      Delete
  8. handbag? kasut? baju? jam tangan? perfume? having outdoor photoshoot? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe semua dah byk.... Yg last tu blom ada ms yg sesuai... Hihi simpan duit aje la...:p

      Delete
  9. duit gaji husben bg. huhuhu... kerja dgn husben je.

    p/s: carik jugak bloggeroid kat market tp tak jmp la. jmp yg kena bayar tu. agaknya tak ad kot utk tab saya yg ala2 murah tak hingat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti ada kak..logo die hijau... Akk search bloggeroid..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...