Friday, April 27, 2012

KUTU



Assalamualaikum...



Alhamdulillah..bulan ni giliran kutu kite... Apa tu kutu? Hehe ada orang lain ckp, main undi...
sama je pun fungsinya...kumpul2 duit pastu bg pada siapa yg punya giliran bulan tu..

Kite main x la besar..stakat $300 sebulan.. ada 5 orang.. malas nak main ramai sebab yg jadi mak kutunya kite...tukang kumpul duit... so bile sikit yg main jadi sekejap je dah cukup $1500

hmmmm jap lg hilang la duit tu...sebab utama main kutu ni sebab 'besday' kete dah nak smpi mei ni...tayar kete pun dah haus...minta 'minum'...kena la tukar mei ni jgk..


kalau xde kutu ni ntah duit abis gitu aje agaknya..
kalau mcm ni dapat jgk tambah2 untuk tukar tayar...walaupun x cukup lg..

7 comments:

  1. samalah kite.
    sy pun turn dpt kutu bulan ni :D

    ReplyDelete
  2. alahai.. syoknye main kutu..sekali dapat kembung poket.. kikikiki

    ReplyDelete
  3. betul klu main kutu kat sek jer mesti sebab nak celebrate besday keta... klu lar blh main kutu utk shopping alangkah heaven nya!

    ReplyDelete
  4. TeacherAzimah~ alangkah!! Pusingan kedua kutu sy nt pun dpt bulan raya...hmmm mcmane nk shopg...

    ReplyDelete
  5. wah kita pun men kutu tau awak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...