Tuesday, April 24, 2012

Beg kitar semula

Selak2 majalah anjung seri...ternampak benda ni..comel je beg2 ni... Mudah nak bawa ke mana2...


Macam2 jenis adooo



Strawbery bag...



Green rabbit..... Bila buka beg tu, tetap ada arnabnya...



Macam dompet kecil.....



Haaaa ni real punya yg kite ada....bunga ros...



Bila buka bunga tu jadi la beg...senang nak bawak ke mall...isi brg shopg... Beg kecik, cukup ke??

Bye bye seindah suria

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. Hari sabtu jgn lupa bawa jika nak shopping...

    ReplyDelete
  2. akak suka beg bunga ros tu cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite pun suka...sepupu kite bg...:-)

      Delete
  3. Cantiklah Miza... kakak ada ternampak satu makcik masa kat masjid beg isi telekung dia sulam dgn bunga dan manik dia kata buat sendiri - huh cantik sangat.

    Yg beg bunga ros buat shopping ok juga kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung org yg boleh mengait ni...yg x pandai sulam mcm kite ni sediakan duit aje ler...:-)

      Delete
  4. eh! uniknye beg bunga tuh.. tak leh nak imejin neh.. cam ner dia sembunyikan beg tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala sis...beg tu lipat kecik2 then sembunyikn dlm bunga ros tu..klu nk jd beg buka ikatan....:-)

      Delete
  5. eh eh..chomelnyaaa....dah lah pink...bunga2 lak tu.ehee

    ReplyDelete
  6. ada 4-5 free bag utk bawak gi shopping ke apa ke. brg free drpd drypers dgn dumex dugro. kadang2 tak terbawak pun sebab lupa. kena ajar diri sendiri utk bawak beg sendiri everytime pergi shopping kan?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli susu kan...:-)

      Saya pun sama selalu aje lupa...x blh kluarkn dr kete...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...