Monday, July 2, 2012

Weekend yg ditunggu2

Tak sabar menanti kehadiran weekend ni...7hb julai... Ada family day sebelah ayah kite...
Yang tak tahannya siap ada kertas kerja agar majlis berjalan lancar... Sape buat kertas kerja?..hehe dah tentu la cikgu cabuk nih... Kite merangkap setiausaha dan ajk hadiah... Hadiah utk games dah ready...semua kategori blh ambik bahagian...dr stahun hinggalah ke warga tua..hihi







Macam ni la cara nak mengeratkan silaturahim...

Bye bye seindah suria

posted from Bloggeroid

22 comments:

  1. hihihi.. tak payah balut siap taq terus hihihihihi.. terus tau hadiahnya... mesti meriahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xyah balut...dah mtk pandangan sepupu2, dorg kata biar lg bersemangat nmpk hadiah...hehe

      Delete
  2. tingat zaman kecik2 dulu.. adiah tupperware :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi itu aje la yg murah TAPI boleh digunakan seisi keluarga kan...

      Delete
  3. aku leh bayangkan keseronokan berganda bila tiba hari itu....hadiah apa pun tak dpt menandingi masa bersama2 keluarga dan sanak saudara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul...selalu berkumpul semua raya pertama je...

      Delete
  4. bestnye.. siap ade hadiah bagai.. mesti meriah kan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah meriah..hadiah suka2 sis...:-)

      Delete
  5. Seronok ya ada family day,mesti buat setiap thnkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selama ni buat bbq je..ni 1st time buat games...ala2 sukaneka..:-)

      Delete
  6. Wah ! Mesti meriah nanti ni...

    ReplyDelete
  7. wah..seronoknya dapat kumpul ramai2....tentu meriah...

    ReplyDelete
  8. eh lama rs tak buat family day ni..kalo buat pun family belah ayah sbb kuarga besarr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Family mmg dah jd acara stiap tahun...sbb ssh nak kumpul sama2 kecuali raya kan....

      Delete
  9. hadiah2 macam ni je dah cukup buat hati kita gembira. kadang2 suka tengok hadiah walaupun tak menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. X menang pun asal hati gembira sbb dpt berkumpul sanak saudara..:-)

      Delete
  10. sonoknya.. siap ader jadiah tuh.. mesti meriah giler.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...