Tuesday, July 10, 2012

Pra Raya

Dah patah sebelah kaki rak bawah tv tu.. dah cukup umur agaknya..
4 tahun je berkhidmat.. jadi raya kali ni 'terpaksa' tukar baru..:p

yang lama

yang baru

sebelum ni penuh pokok bunga dekat balkoni kite...tp sebab tangan kite 'panas' sgt menanam + 'rajin' jadi pokok bunga tak berapa menjadi.. so kite ambik keputusan kosongkan aje.. tinggalkan la 2 pasu tu buat kenangan..

setelah bersih dikosongkan

baru beli kerusi panjang ni...boleh bersantai2 di waktu petang..

bye bye seindah suria..

28 comments:

  1. kerusi tu simple tapi cantik la..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg cari yg simple..cari pun ngam2 dgn saiz balkoni..

      Delete
  2. X jirus la tu...Bukan tgn panas kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish kak su...'panasssas' sgt tgn nih..haha

      Delete
  3. Mmg sesuai letak kerusi kat situ....boleh bersantai2 jugakkan..
    cantikkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Angin laut mmg sll terasa klu ddk situ..sbb rumah depan laut..:)

      Delete
  4. seronok beraya thn ni.. ada perabot baru.. hihii :-)

    ReplyDelete
  5. CANTIK DAN KEMAS ...
    janji sedap mata memandang kan ;)

    ReplyDelete
  6. alas tu dah ala2 english.i like.kabinet tv akak pulak asalnye hitam tp sbb nk english sgt so akak dah cat putih hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sbb malas nak cat hitam punya pasal...jd terus beli yg putih..:)
      tggl kerusi besi tu je nak cat putih...

      Delete
  7. leh raya umh akk thun ni kan.. ;)

    ReplyDelete
  8. waahh.. deko2 rumah lah nih.. suka lah kabinet tv baru tuh~

    ReplyDelete
  9. hihihihi.. cantik² simple jer...

    ReplyDelete
  10. simple tapi kemas, sronok mata memandang

    ReplyDelete
  11. cantik warna dinding tu, merah...

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. blh la tahan...angin laut sepoi2..

      Delete
  13. wahhh ni yg mama bersemangat nk deco rumah ni...heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah nak pose ni...nt penat klu buat lmbt....

      Delete
  14. itu baru pra. blm lagi kalau nak raya. hehehe...

    ReplyDelete
  15. hurm... rajin gak Sis kemas n cantik kan umah ya! prepared for raya dah awal2 lagi senang kan.. kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...