Tuesday, July 3, 2012

Dah sampai pun barang

Yuuhuuuu...bln lepas tak shoping online pun... Duit gaji banyak kena agih2 bulan lepas... Bulan ni boleh bernafas sket jadi boleh la membeli belah di hujung jari jek...hihi



Pagi2 masuk pejabat PAR panggil.... "Psssstt sal...ada barang.." Apa tu? Tudung ala2 Fareeda... ALA2 ye..diulang skali lagi ALA2..hehe nak beli fareeda betul sayang duit kite..kedekut. Yang satu lagi tu handbag...tapi hampa sket sbb warna tak seperti yang diharapkan..mintak pink tapi rupanya yang datang ke arah peach..lain warna dlm gmb dgn yang real.. Sebelum ni dah ada warna peach. :( kite pengumpul beg tegar..jadi warna pink belom ada lagi nih..kena ushar beg lain plak..hihi suka..hilang stress!

Hehe..senyum aje sampai ke telinga walau barang tu kite bayar bukan dapat free!!

Bye bye seindah suria

posted from Bloggeroid

24 comments:

  1. mane tudungnya tunjuklah sikit...

    ReplyDelete
  2. nak tgk tudung n handbag baru tu bolehh ?

    ReplyDelete
  3. laa ingat ada gambo tudung... tunjuklah, kot2 blh terbekenan jugak... hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina... Td ambik je pej sek terus snap gmb...x sempat...hihi

      Delete
  4. Gambar tudung dan handbag tak adalah pulak... tak cukup masa dah nak masuk kelas ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I likeeee...suka dgn akk...mmg pun x sempat...pg2 ambik gmb terus masuk klas..

      Delete
  5. meh la tunjuk gmba tudung tu..nak tengok gak

    ReplyDelete
  6. mana gambar beg dan tudungnya tu Sal?

    Wah akak beg peach pun takde, apa lagi pink...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe x sempat kak yus...... Kite suka kumpul kak.jd nak semua warna ada..:-)

      Delete
  7. mau tak sengeh kalo dpt barg baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti la sengih walaupun bayar guna duit sendiri...

      Delete
  8. seronok sesekali shopping online ni. baru je lepas order beg kaler biru. nak matchkan dengan baju raya. tak branded pun tapi still suka. ngeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite pun x kisah...asal cantik pandgan mata..rembat aje.. Tp klu beli yg mahal tu berharap akn tahan selama mgkin...klu yg murah rosak pun xde la menyesal..

      Delete
  9. perempuan ngan shopping mmg xleh dipisahkn hehe.skrg dh byk online shopping lagilahhhh senang nk membeli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi senang la duit abis dlm bank..hihi

      Delete
  10. terapi untuk pompuan.. SHOPPING!!

    ReplyDelete
  11. tudung ala2 fareeda pun mahal jugakkan sal.. tp klu berkenan mahal belakang citer.. hehe..

    suka jugak soping online.. mudah & yg penting jimat masa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdg2 kedai kt luar pun x jmp...lgpun kdg2 malas nak belek satu2 kt kedai..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...