Tuesday, March 20, 2012

Tudung Awning Thai Silk Plain Cotton murah!!

Assalamualaikum........

Haha tajuk macam jual tudung jek... Tak la..kite nak share sbb tudung yg kite kirim dgn kawan masa dia blk Kelantan cuti sekolah 2,3 hari yg baru lepas ni..

Tengok tu berderet ko!.. Haha puas hati sbb murah.. RM 12 jek sehelai.. Awning thai silk ni senang nak urus..die keras mudah bentuk di muka..

Material kain tudung plk dr cotton..ala macam kain tshirt tu..begitu lembut tak jarang..bila pakai rasa sejuk je..

Bukan brand mahal pun...dari Murni Fashion.. Yg penting lepas dada..

Skrg dah x pakai tudung bawal..simpan aje..tp mungkin akan pakai blk sbb tgk TEACHERAZIMAH pakai letak reben..Cantik.. Macam Datin Juma punya.
Bile x sempat melilit shawl, tudung jenis awning ni la yg kite rembat..mudah..:-)

P/s : dah lama x shoping online tudung.. Tgh gila dress..

Bye bye seindah suria

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Hehe apapun tetap setia dgn tudung awning jgk sbb mudah urus kan? Tudung bawal tu sesekali blh lar sbb kena iron beria. Eh awak pki shawl ke sek ke? Sy x pnh sbb tak reti nak lilit, amik masa yg pjg confirm lmbt nnt huhu...haaaa dress, minat jgk tp x pnh bwk kerja. Ada sepasang je pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi, btl tu klu tdg bawal mmg kena beriya iron..x sggup..
      Ala pkai shawl bile bgn awal,kalau lmbt bolayann..hehe
      Hmmm azi minat dress jgk ye?.. Maxi dress yg sal ada x sesuai kot nk pkai ke sek..malu pun ye..biasa la keje gov ni rasanya nt ramai yg dok ckp2 if pkai pelik2..:-)

      Delete
  2. akak pun kalau time malas tudung awning je la..mood rajin baru la pekena bawal n shawl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak ina...kena ada mood rajin..:-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...