Wednesday, March 28, 2012

Rabu Tanpa Kata | Loan



P/s : Abis klas td tiba2 ada flyers ats meja.Dilema nk loan gov ke personal loan utk buat rumah.. Yg mlsnya gov loan ni byk cekadak nk buat.

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. rasanye baik awak buat gov loan.. walaupon byk cekadak.. tapi dia punye interest sikit jek.. kalo private bank punye loan cekik darah interestnye~
    cam sis nih memang x de pilihan.. sebab keje swasta..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sis..tu klu dah buntu jln akhir agaknya..asben masih lg nk buat gov loan.. Doakn la mudah urusan..

      Delete
  2. better amik gov loan, lbh terjamin kot2 projek umah tu ada problem(terbengkalai). kalo private, kalo projek tu bermasalah, byk tekanan yg kita dpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jgk...kena usaha lbh sket la ni...:)

      Delete
  3. gov la. tak apa la banyak cekadak pun. benda tu pun kejap je. dh dpt loan hilang la cekadaknya tu. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...:-) kena usaha la gamaknya..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...