jdt

jdt

Monday, December 31, 2012

post akhir 2012

wahhh lamanya tak buat n3..ada la sebulan lebih..
tapi yg peliknya hari2 tgk blog sendiri, blogwalking..tapi tak pulak nak update..
puncanya penyakit M, menguasai diri.. perot pun makin beso..lagi la makin malas..
tapi last day arini bg tahun 2012 kena la buat penutup kan..

sepanjang cuti sekolah, syokkk betul..betul2 bercuti..
nak buat n3 cuti2 malaysia pon rasanya dah basi..biarlah kite simpan gambar2 kenangan cuti sekolah dlm hard disk je ye...

tadi g check up biasa.. dah masuk 31minggu rupanya usia kandungan..
sekejap je kan??
huhu seronok, tak  sabar nak tggu baby kluar..
dah 4 kali scan, tp jantina baby still tak nmpk.. malu la tu...hihi
jadi langkah selamat, beli aje brg2 baby kaler biru dan hijau... beli pink sket2 je...takut yg kluar kang hero lg!
apa2 pun tak kisah ler girl or boy..yg penting skali sihat dan selamat !!

dah 7bulan pun perut masih lagi cumill.. xpe..biar kecik2 kag senang kaur baby nanti..hihi
masa ni g main air kat pantai

Dan tahun 2013 ni jgk abg opal start nak sekolah..tp sekolah tumpang 4 tahun jek...kalau dia tdo lagi, x yah la sekolah..boleh gitu?? hehe..bukan ape.. bulan feb nanti kite dah bersalin, so mesti berpantang kat kampung punya..dan abg opal pun akan ikut berpantang dekat kampung, so dah tak sekolah 3 bulan..tinggallah ayah sorang2 bujang kat rumah kami masa ummi berpantang nanti..

masa try baju sekolah...dah sibuk tiap2 hari dgn beg Cars..gendong sana sini.. begitu bersemangat.
tapi kalau kejut bangun pagi, mak aiii susahnya!

Semoga semua yang berlalu sepanjang tahun 2012 akan jadi kenangan indah..

SELAMAT DATANG 2013

4 comments:

  1. patut lah dh lma x nmpak akk kt blog..nk besalin wupenye...tahniah..moga segala nye d permudahkn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq lydia...hmmm preggy2 ni malas btl nk crta apa2...tgk ctr kawan2 aje la...:-)

      Delete
  2. perghhhh lama betul mak buyong ni tak up entry, comelnya perut dia........wah opal dah sekolah ye......tak pelah opal, pelan2 belajar pi sekolah!
    happy new year mak buyong!

    ReplyDelete
  3. alahaiii.. sweetnye mak buyung.. berseri2..

    abang opal dh sekolah dah~ hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...