Friday, November 16, 2012

Subway



first time makan ni... Sedap rupanya.. Beli kat jusco bukit indah... Kedai dah lama bukak tp baru nak rasa semalam..
Bila makan teringat macam penah makan beger yg rasanya sama...owhhh restoran Vivo rupanya...

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. suka jugak.. tapi harga dia agak mahal kan~ keh keh keh

    ReplyDelete
  2. mmg suka makan ini...pilih la mana sukakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu sebab agaknya subway ni fastfood no1 di dunia..kalah mcd.. Sbb boleh pilih2

      Delete
  3. dya 1time mkn kt cheras k ampang..lupe lah..yg penting mahai giler..sekali je mkn..pas tu x de dh...

    ReplyDelete
  4. Memang sedap tapi kalau kakak satu tu kena makan berdua baru boleh habis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite mkn bertiga kak..suami ngan adik kite skali..br abis..

      Delete
  5. ini pun favourite aku wakkakakakkakak sedapnya cheese & steak....rasa nak tibai mende alah ni time lunch nanti hahahhahahahhaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...