Air liur dah meleleh ni.... JAMBU BATU hiris tipis2....pastu blender ASAM KULIT LIMAU yg warna putih tu.. pastu tabur...
Nmpak mcm kacang tumbuk kan? Asam kulit limau tu sbnrnya gantikan serbuk asam biasa... 5X ganda lg sedap.... Cuba la
Bye bye seindah suria
posted from Bloggeroid
wahh gitu ke??
ReplyDeleteterus terlioo nih...
nk cr jambu....nk cr jambu.....:)
serius power!..
Deleteohhh.. sedap eh kalo pakai kulit limau tuh?
ReplyDeletenak try lah nanti..:)
Serius sedap sis.. Blender kering tau bkn yg basah
Deletetak pernah cuba lagi dgn asam kulit limau..
ReplyDeleteTry la...:)
Deletesedapnyer.. suka gak mkn jmbu ni.. ada y buat just pon sdp
ReplyDeletesedapkan?...:)
Deletebaru lepas makan ni masa gi wedding kat batu pahat baru2 ni....memang sedap, byk wa bedal!
ReplyDeletebila mkn x hengggatt..
Delete